יריעות ביטומניות לאיטום נכון של הדירה

ההבדל אולי המשמעותי ביותר בין החיים שלנו היום ,בעת המודרנית ובין חייו של האדם הקדמון הייתה העובדה כי היום אנחנו חיים בנפרד מאיתני הטבע. במילים פשוטות, אנחנו חיים בעידן בו אנחנו לא צריכים להתמודד עם מזג האוויר. אנחנו לא צריכים למצוא מחסה בחורף או להיות מוטרדים מהשמש הקופחת. כדי שנוכל להגיע למצב הזה, אנחנו צריכים חומרים איכותיים לצורך בידוד הרמטי של הבית שלנו. יריעות ביטומניות נועדו בדיוק בשביל זה. אז אם אתם רוצים להכין את הבית לחורף, אנחנו כאן כדי לתת לכם את כל הידע המקצועי הדרוש לכם בשביל לבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר. 

מה היתרון של סוג האיטום הזה 

לאורך השנים בענף התעשייה השתמשו בחומרים שונים בשביל לבצע איטום איכותי. החומר הוותיק ביותר הוא הזפת. זפת הייתה מאז ומעולם חומר גלם זול יחסית אבל גם כזה שאנחנו יכולים לומר עליו כי הוא עושה עבודה פחות טובה. יתרה מזאת, בבניינים ובתים ישנים, אנחנו יכולים למצוא חומרי איטום אשר נחשבים היום כמסרטנים וכאלו היכולים לעשות נזק ממשי. לעומת זאת, יריעות ביטומניות נחשבות חזקות, איכותיות, כאלו אשר יכולות להחזיק מעמד לאורך זמן בלי להישחק ועוד. העניין הוא שצריך להבין כיצד להניח אותן בצורה מקצועית כדי לקבל את המענה הטוב ביותר וכדי לשמור על הבית והנכס על מנת שרטיבות לא תחדור פנימה. 

איך מניחים את היריעות ומה כדאי לדעת 

ראשית אנחנו נזכיר כאן כי אתם ממש לא צריכים לעשות את העבודה לבד. קבלן מקצועי ומנוסה יכול להניח עבורכם יריעות ביטומניות ופשוט לטפל בבעיה במהירות ובקלות, בלי כל מאמץ מהצד שלכם. כך תיהנו מעבודה מצויינת בלי לעבוד קשה והתוצאות ידברו בעד עצמן. 

בכל אופן תהליך העבודה מתנהל בשלושה שלבים בכל פעם:

שלב ראשון, הכנה של הגג:

אם אנחנו מדברים על בית עליו הונח בעבר חומר איטום אקרילי, יש לקלף את החומר ולנקות את הגג. אגב, בכל אופן כדאי להוריד מהגג כל מה שיכול להפריע לעבודה. כמובן, יש מקרים בהם אנחנו לא יכולים לנקות את הגג לחלוטין. אם מותקנים עליו דודי שמש וכדומה. אבל תמיד כדאי להכין את הגג בצורה יסודית כדי שהעבודה בפועל תהיה קלה יותר. אגב, במקרים בהם הגג מלא בדודי שמש וכדומה. קבלן מקצועי יפרק הרגליים של דודי השמש כדי להגיע לתוצאות טובות יותר. אל דאגה, כל נזק לא ייגרם. בתום העבודה יתקינו את הדודים מחדש והכל יחזור לקדמותו. 

שלב שני, הנחת פריימר והנחה של היריעות: 

פריימר מיוחד יעזור ליריעות להיצמד טוב יותר אל הגג. כמובן, כל עוד נעשתה הכנה יסודית של הגג לפני כן. לא כל היריעות מגיעות באותו העובי בדיוק. ההמלצה היא להניח יריעה בעובי של 5 סנטימטרים. במידה וזו תהיה דקה מדי אפשר להניח פשוט שתי שכבות מאותו החומר. כמובן, חשוב לבחור יריעות מאיכות טובה מבית עסק מקצועי ואמין. 

שלב שלישי, קיבוע והלחמה של היריעות:

אנחנו כמובן לא רוצים לראות את היריעות עפות באוויר. יש להלחים אותן אחת לשניה ולקבע לגג בעזרת מבער. אם מדובר על חומר בצבע כהה, לעיתים יהיה נכון לצבוע אותו בסיד כדי למנוע מהגג להתחמם בצורה דרמטית.

עכשיו הזמן לטפל בעניין 

יש נושאים אותם אנחנו תמיד שומרים למועד מאוחר יותר. איטום של הגג איכשהו לא נמצא בראש סדר העדיפויות של רבים מאיתנו. הבעיה היא ברגע בו רטיבות חודרת אל תוך הבית ומביאה לנזק משמעותי. לכן, ההמלצה שלנו היא לעשות את מה שאפשר כדי לטפל בבעיה הזו מבעוד מועד. כאמור, קבלן מקצועי ישמח לבצע את המלאכה במהירות וביעילות.  

Picture of קבלן שלד מומלץ - אלי
קבלן שלד מומלץ - אלי

אלי ביטון קבלן שלד מעל ל-15 שנות ניסיון
במהלך השנים האחרונות הובלתי מאות פרויקטים עם דיוק בפרטים הקטנים. כל פרויקט מרגש אותי מחדש

תוכן עניינים
השאירו פרטים עכשיו
או התקשרו
050-0000000
תוכן עניינים
לכל שאלה וייעוץ ללא עלות השאירו פרטים